25 Kasım 2010 Perşembe

13 yorum:

  1. Wooww daha dinamik çizgiler, daha gerçekçi bir görünüş olmuş. Tebrikler :D

    YanıtlaSil
  2. Çok güzel yaa! Zaten hep özenmişimdir böyle güzel karı-kız resimleri çizebilen kızlara... Ben de çizebilsem moda tasarımcılığı yapabilirdim mesela. Kıyafet falan tasarlardım ne güzel. Ne bilim, öyle aklıma geldi... :)

    YanıtlaSil
  3. sen bu işi biliyosun arkadaş...

    nyks

    YanıtlaSil
  4. Işığı çok iyi kullanıyorsun da form çalışman lazım. o nasıl bacak öyle. (: bir yerlere bakarak çiz, başka türlü olmaz. benim peder görse döverdi seni. :D

    YanıtlaSil
  5. bu tarz problemler doğru şekilde pratik yapmadan körelmiyor. http://www.karakalem.info/sorular.asp
    burada birkaç temel kuraldan bahsediyor. şimdi elimin altında bu vardı ama çok fazla yabancı kaynak var çizim teknikleriyle ilgili. özellikle e-booklara göz atmanı tavsiye ederim. eğer bulabilirsem sana link gönderirim. (:

    YanıtlaSil
  6. şimdi aklıma geldi. eğer istanbuldaysan kadıköy alkımda "yeni başlayanlar için çizim ve resim tekniği" isimli kitap yakın zamanda kelepire düşmüştü. yazarı hazel harrison. çok güzel bir kaynak, almasan bile en azından incelemeni tavsiye ederim.

    not: rica ederim şeker, çizen ve bu konuda hevesli olan herkesi seviyor ve destekliyorum. (:

    YanıtlaSil
  7. ellerine sağlık canım=)

    YanıtlaSil
  8. ya senin şu çizimlerinde ki ayakkabılar yok mu beni benden alıo valla bayılıorum.. Bir de anlatış tarzını seviorum ne kadar uzun yazarsan yaz sıkılmadan okuorum ..neyse şimdi konuya gelelim çöplüğümde bir miminiz bulunmakta bayan çizer :) beklioruz :)

    http://berranincoptenekesi.blogspot.com/2010/12/mimlendik-mi-eeeveeeettt.html

    YanıtlaSil
  9. Ayakkabılar dikkatimi çekti benim. Çok ilginç biri çizme diğer topuklu. Ne iş:P?
    sevgiler..

    YanıtlaSil
  10. hiç çizim dersi almadım diyosun.. ya bide alsaydın seni kimse tutamazdı:)çok güzel el becerin var bu sana Allah vergisi canım.ben teknik resim dersleri alan birisi olarak 10 üzerinden 10 veriyorum.izleyicin oldum:)sewgiyle kal

    YanıtlaSil
  11. hevesli oluşunuzu ve gayretinizi kutluyorum boyama ve anatomi konusunda kendizi geliştiriseniz çok güzel şeyler çıkacağına eminim..

    benim çizimlerime göz atmak isterseniz beklerim efenim

    http://mustafasoydan.blogspot.com/

    YanıtlaSil

Bu iletiye gönderilen yorumlar sınırlandırılmıştır.