3 Nisan 2011 Pazar

130

ortada dans eden kızın uçuşan saçları♥
frank sinatra ♥
bu arada üstlerine tıklarsanız resimler büyüyor genşler.

6 yorum:

  1. MERHABALAR...HER ZAMAN BİR ŞEYLER ÇİZEBİLEN İNSANLARA HAYRANCA BAKMIŞIMDIR...ÇOK BEĞENDİM EMEĞİNE SAĞLIK...YETENEĞİN TAKTİRE DEĞER..BEN DE SİTEME BEKLERİM DÜNYANA BİR KATRE OLABİLMEK İÇİN...TEŞEKKÜRLER:)

    YanıtlaSil
  2. yeni ve süper cizimlerinlee geri döndüüün =) cok harika

    YanıtlaSil
  3. yorumunuzu birakin. kendimi bok böceği gibi hissettim, bokunu bırak ve kaç. ya da kokarca gibi, kokunu bırak ve kaç. pis hissettim ANLIYOR MUSUN? her neyse, ortamın seviyesini düşürdüğüme göre yorumuma geçebilirim. Ya sen böyle bi kağıda 15 tane şey çiziyosun ya aslında başka başka kağıtlara çizsen de ilerde ünlü bir ressam olduğunda eserlerini tek tek ele alabilseler. Çünkü ben o kağıda bakınca tek başına bir eser olabilme kapasitesine sahip bir sürü şey görüyorum. Sol üstteki kızın saçları mesela. düzgün gölgelendirme yapamadığım için AŞIRI KISKANDIM. ortadaki tüllü elbiseli kız. sağ alttaki dans eden çizgi film kızı. vsvsvs. ELİNE SAĞLIK BEYBİ. bence çevreci kişiliğinden dolayı, kağıt israfı olmasın, ağaçlar ölmesin diye düşündüğün için bi kağıda yapıyosun. ya da taratmak kolay olsun diye. BİLMİYORUM. NEYSE. Ha bi de şu kağıdın ortasındaki çapraz çizim defteri yazısı beni kıl ediyo. :( bu arada sarı saçlı kızın saçlarını da kıskandım. Kuru boya di mi bu?

    YanıtlaSil
  4. bacakların yanındaki kızı çok sevdim,ağzı kulaklarına varmışşş hoş :))

    YanıtlaSil
  5. Tüm annelerin anneler gününü kutlarım

    YanıtlaSil
  6. Merhaba =) ben de buna benzer çizimler yapıyorum,ama koymayı hiç düşünmemiştim bloğuma...çok hoşuma gitti bu fikir seninkileri görünce kalemine sağlık :)

    YanıtlaSil

Bu iletiye gönderilen yorumlar sınırlandırılmıştır.